Despre Noi
Inspiratie, dinamism, forta ...


Transylvania Live Advertising este o agentie de publicitate ce are ca obiect de activtate servicii de publicitate on line si off line.

Entitate responsabila de imaginea grupului Transylvania Live si de activitatile de marketing: Public  Relations, reclama, social media, politicile de Customer Service, Promotii si afilieri ale acestuia.

Agentia de publicitate a grupului este specializata si in campaniii de reclame radio prin postul de radio pentru care detine licenta de emisie. Agentia are un studio de inregistrari audio la parterul cladirii de birouri a grupului Transylvania Live.

Dispunem de o echipa tanara, dinamica cu cunostiente solide in diferite arii din domeniul IT, combinate cu o experienta practica pe diverse platfome si sisteme de operare. Aceasta experienta este utilizata in folosul clientilor nostrii pentru a le oferi un set complet de servicii la cele mai inalte standarde si exigente.

Oferta noastra include dezvolarea de aplicatii internet si non-internet, servicii de consultanta suport tehnic si service pentru produsele noastre.

Prin intermediul noilor tehnologii INTERNET oferim clientilor nostri solutii de e-commerce, e-business, e-marketing cu ajutorul carora pot actiona global astfel incat afacerea lor primeste noi orizonturi, o noua dimensiune si o noua viziune.